Ali Selimaj -

Ali Selimaj

Ali Selimaj, i lindur më 25.01.1960

I diplomuar ne Fakultetin Juridik ne Prishtine ne vitin 1984

Pozitat ne pune :
 
Nga viti 1986 - 1991, shef i shërbimit juridik ne ndërmarrjen Ekonomia Pyjore,
Gjakove.

Nga viti 1991 - 1999, i larguar me dhune nga puna.

Nga 1999 - 2001, Drejtor i Ekonomisë Pyjore ne Gjakove

Nga 2001 - 2005, Jurist ne zyrën për ndihme juridike falas te KMDLNJ-së
ne Gjakove

Nga 2005 - 2008, Drejtor ne Qendrën për Pune Sociale ne Gjakove

Nga 2008 - 2009, Shef i Drejtorisë se Administratës dhe Personelit ne
Komunën e Gjakovës.

Nga 2009 - 2010, Drejtor i Drejtorisë për Gjeodezi, Kadastër dhe Prone
te Komunës se Gjakovës.

Nga 22.10. 2010, Prokuror ne Prokurorinë Publike Komunale ne Gjakove.

- Flet gjuhet shqip dhe serbisht

Lajme

14 prill 2017

Sqarim për media

Prishtinë, 14 prill 2017 – Kryeprokurori i Shtetit, menjëherë pas marrjes së informatës së publikuar në gazetën online ”Insajderi.com” me titull: “Vdes vajza e një polici, prokurorja nuk lejon ekspertizën mjeko-ligjore”, ka kërkuar nga kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, që trupit të...
12 prill 2017

PSRK ka ngritur aktakuzë për veprën penale mashtrimi

Prishtinë, 12 prill 2017- Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë pranë Gjykatës Themelore në Prizren, kundër të pandehurit H. Ç, për shkak të dyshimit të arsyeshëm se ka kryer veprën penale mashtrimi nga neni 335 paragrafi 5 lidhur me paragrafin 1 të KPRK-së.