Jetish Maloku -

Jetish Maloku

Jetish Maloku ka  lindur 06.12.1962.
Ka diplomuar në Fakultetin Juridik – Universiteti i Prishtinës 1986. Ka kryer studimet master në vitin 2010,

Eksperienca:
Gjykatës i Gjykatës për Kundërvajtje 2000-2002,
Prokuror në PPK – 2002 – 2004,
Prokuror në PPQ – 2004,
z. Molaoku aktualisht është Kryeprokuror i Qarkut në Gjilan dhe anëtar i Këshillit Prokurorial të Kosovës


Ekspert i certifikuar nga Këshilli i Evropës nga lëmi për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut,
Ekspert nga Lëmi i Etikës Gjyqësore dhe trajner pranë Institutit Gjyqësor të Kosovës,

Nga data 15.07.2010 anëtar i KGJK-së, dhe Komisionar pranë KPGJK-së

Lajme

23 qershor 2017

Aktakuzë për krime lufte kundër popullsisë civile

Prishtinë, 23 qershor 2017 - Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër personit Z.V. në drejtim të veprave penale të cilat ndërlidhën me krime lufte kundër popullsisë civile.