Ferizaj - Departamenti për të Mitur

Burim Çerkini -

Burim çerkini

TË DHËNAT PERSONALE:

Emri:        BURIM
Mbiemri:    ÇERKINI
Data e lindjes:    31 Janar 1978
Vendi i lindjes: Ferizaj, Kosovë

KUALIFIKIMI SHKOLLOR :

LLOJI I SHKOLLËSVITI I STUDIMEVEDIPLOMË E FITUAR
Studimet postdiplomike-MASTER- Fakulteti Juridik, Drejtimi Penal2004-2010Jo
Fakulteti Juridik - Universiteti I Prishtinës1996/2002Po
Shkolla e mesme Gjimnazi - Ferizaj1992/93 - 1995/96Po
Shkolla Fillore - Ferizaj1984/85 - 1991/92Po

NJOHJA E GJUHËVE:

GJUHAKUPTOJFLASSHKRUAJ
ShqipeGjuhë amtareGjuhë amtareGjuhë Amtare
AnglishtMireMireMire
SerbokroatishtMireMireMire

PËRVOJA E PUNES:

PUNEDHENESI PREJ DERI TITULLI PAGA VJETORE
Prokuroria komunale ne Ferizaj 22 tetor 2010 ------ Prokuror
Uniocomerce-Silcapor.shpk Qershor 2007 Shtator 2008 Perfaqesues juridik
Terre des hommes Shkurt 2005 Prill 2007 Jurist
Prokuroria Publike Komunale Nentor 2003 Tetor 2004 Jurist-praktikant
Western Union Qershor 2002 Nentor 2003 Nen agjent

KUALIFIKIME TJERA:

  • Provimi I Jurisprudences, ( Judikaturës )
  • Provimi hyres per Gjyqtar dhe Prokuror
  • Programi fillestar për Arsimin Ligjor –PFAL, Instituti Gjyqësor i Kosovës, Shtator 2008-Dhjetor 2009

PUNA ME KOMPJUTER:

  • MS Win XP, ‘2000.  MS Office package ‘2000, ‘2003. Internet and Intranet web browsing

KURSE TE TJERA DHE TRAJNIME:

  • Participant in the Public Administration Legal Clinic Programme, 27 November, 2001- 15 January, 2002.
  • Attended the one-Semester Course on: Contemporary International Business Transactions.
  • Patent Shoferi, kategoria B

 

Lajme

23 qershor 2017

Aktakuzë për krime lufte kundër popullsisë civile

Prishtinë, 23 qershor 2017 - Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në Mitrovicë, kundër personit Z.V. në drejtim të veprave penale të cilat ndërlidhën me krime lufte kundër popullsisë civile.