Ballina

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë për veprën penale: “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotropike dhe analoge”

Prishtinë, 30 mars 2015 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të...më shumë

Vlerësohet bashkëpunimi i sistemit të drejtësisë së Kosovës me atë të Turqisë

Prishtinë, 30 mars 2015 - Ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit të Shtetit, Sylë Hoxha me bashkëpunëtorë, sot ka pritur në takim një delegacion...më shumë

Arrestohet një Mjekë i Spitalit Rajonal të Ferizajt

Prishtinë, 25 mars 2015 – Me vendim të kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore të Ferizajt, sot është ndaluar një person i dyshuar për veprat penale,...më shumë

Është mbajtur takimi i radhës i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 23 mars 2015 - Është mbajtur takimi i nëntëdhjetegjashtë i Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), i kryesuar nga ushtruesi i detyrës...më shumë

Mbahet takimi i përbashkët i krerëve të institucioneve të drejtësisë dhe sigurisë së Republikës së Kosovës me ato të EULEX-it

Prishtinë, 16 mars 2015 – I kryesuar nga ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit të Shtetit, Sylë Hoxha, sot është mbajtur takimi i përbashkët në...më shumë

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër pesë të pandehurve, për kryerjen e veprave penale: “Pjesëmarrja ose organizimi i grupit kriminal te organizuar”, lidhur me veprën penale: “Blerja, posedimi, shpërndarja e paautorizuar e narkotikeve dhe substancave psikotropike dhe analoge”

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë, pranë Departamentit për Krime të Rënda të Gjykatës Themelore në...më shumë